Infolinia 58 ­325 30 00
Stosunek jakości do ceny 6.7
Zgodność oferty z opisem 6.6
Ocena rezydentów 6.3
Ocena Organizatora 6.1

Wszystkie opinie

4.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 4
Zgodność oferty z opisem 8
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 2

Opinia: Witam i potwierdzam to co napisała "Dorothy"
Według umowy zapłaciliśmy za pobyt w dniach 24-31.07.2015 w dniu 30.07.15 pojechaliśmy rano na wycieczkę do Luxoru (planowany powrót w godz. wieczornych) około południa dowiadujemy się od znajomych którzy zostali w hotelu że zmieniono dzień i godz. odlotu (zero kontaktu i informacji od rezydenta, nie wysilił się nawet na kontakt z opiekunem wycieczki, po naszej prośbie opiekun zadzwonił do Hurghaty i potwierdził nasze informacje). My mamy powrót planowany na wieczór a tymczasem informacja z biura brzmi wykwaterowanie i odjazd z hotelu około 21. Pytam się co za kretyn zatrudnia takich ludzi? Pan rezydent doskonale wiedział że jesteśmy na wycieczce bo osobiście mu za nią płaciłem dwa dni wcześniej. Wypadałoby się wysilić i skontaktować z nami a nie przysłać obsługe hotelową z karteczką którą przykleili do drzwi pokoju (bo nas nie ma)co on sobie wyobrażał że telepatycznie się domyślimy że jest dla nas informacja na drzwiach? Wracamy z wycieczki o 20:30 zmęczeni, spoceni i głodni ale zamiast się odświeżyć to pakowanie w biegu i wymeldowanie z hotelu. Nie chcę nawet pisać co miałem ochotę zrobić z tym panem. Ponadto fakt że skrócono nam pobyt o 1 dzień i biuro w regulaminie przewiduje taką możliwość świadczy o jakości tej firmy. Bardzo ale to bardzo NIE POLECAM Sun&Fun. Może pora na nałożenie jakiejś kary przez Prezesa UOKiK za takie dziwne zapisy w regulaminie.
Pozdrawia rozczarowany klient :(

3.0 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 2
Zgodność oferty z opisem 4
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 2

Opinia: NIE POLECAM!!! byłam z tym biurem w Egipcie w terminie 17.07.23015-31.07.2015.Pobyt sam ok.Ale potem przed odlotem to jakiś horror.Sami się przekonacie co potrafią zrobić z człowiekiem, bo tam w Egipcie to nie ma nawet możliwości swobodnej komunikacji wiadomo cena za połączenie itd, a rezydent on zawsze nic nie wie i to nie jego wina.Na reklamację u rezydenta na miejscu nie liczcie, bo przeważnie go nie ma, a ważne informacje przekazują listownie do pokoju przez bagażowego egipskiego hotelu, a on tym bardziej nic nie wie ,bo to tylko posłaniec.Uwierzcie, bo ja tak właśnie miałam. W swoim regulaminie podróży mają takie postanowienie:
4.10. SUN & FUN zastrzega sobie możliwość zmiany miejsca odlotu i przylotu, trasy lotu (międzylądowania), rodzaju
samolotu, przewoźnika i czasów lotu, na krótko przed odlotem w przypadku nadzwyczajnych okoliczności, których nie można było uniknąć pomimo podjęcia wszelkich racjonalnych środków.
I to jest ten punkt przez który bardzo wiele osób,a praktycznie wszyscy maja zniszczony pobyt,a zwłaszcza powrót z wypoczynku.W moim przypadku było tak: po obiedzie bagażowy hotelowy przyniósł mi list w kopercie, a w nim, że mimo iż miałam pobyt do dnia 31,07.23015 to już 30.07.2015 miałam opuścić pokój hotelowy, bo wylot miałam 31.07.2015 o dodz. 0:05 rozumiecie czyli zgodnie z ich regulaminem wylatywałam w prawidłowym terminie czyli 31.07.2015. czyli 5 min po północy i termin został zachowany.
Wcześniej miałam w umowie, że wylatuję 31.07.2015 o godz. 15:35 do Wrocławia skąd wylatywałam.Nagle z dnia na dzień w Egipcie zmienili mi godzinę i miejsce przylotu tj. do Katowic, skąd busem zawieźli mnie pod lotnisko we Wrocławiu i wystawili bagaże przed wejściem na lotnisko, skąd znowu musiałam przedostać się do centrum Wrocławia, bo bus nie miał trasy do centrum tylko na lotnisko. W sumie wracałam 9 godzin.Stamtąd oczywiście jeszcze do miejsca swojego zamieszkania jakieś 3 godziny=11 godz.Byli ludzie, których busem wieźli,aż do Gdańska,do Poznania itd.

5.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 6
Zgodność oferty z opisem 8
Ocena rezydentów 6
Ocena Organizatora 2

Opinia: ?Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi tego biura podróży, bo każdemu należy się odpoczynek a nie tylko i wyłącznie stres i nerwy! Miałem wylatywać do Tunezji 9 lipca, niestety nastąpiła nadzwyczajna sytuacja jaką były ataki terrorystyczne w Tunezji. Wszystkie biura podróży odwoływały swoje loty do Tunezji i gwarantowały zmianę destynacji bądź zwrot pieniędzy, Sun & Fun umożliwiło zmianę destynacji natomiast jak komuś ona nie pasowała nie mógł liczyć na zwrot pieniędzy ponieważ lotów Sun & Fun nie odwołało i taki komunikat usłyszałem od pani z Travelplanet "Jeśli się panu nie podoba może pan lecieć do Tunezji bo organizator nie odwołał lotów"! KARYGODNE. Nie dość że poleciałem w miejsce gdzie nie chciałem tylko byłem zmuszony to zaoferowano mi za opcę All inclusive tylko 3 posiłki i dodatkowo 300 zł musiałem dopłacić! MASAKRA! Sun & Fun w ogóle nie dba o klienta. Każdemu odradzam to biuro podróży!?

3.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 2
Zgodność oferty z opisem 6
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 2

Opinia: Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi tego biura podróży, bo każdemu należy się odpoczynek a nie tylko i wyłącznie stres i nerwy!
Miałem wylatywać do Tunezji 9 lipca, niestety nastąpiła nadzwyczajna sytuacja jaką były ataki terrorystyczne w Tunezji. Wszystkie biura podróży odwoływały swoje loty do Tunezji i gwarantowały zmianę destynacji bądź zwrot pieniędzy, Sun & Fun umożliwiło zmianę destynacji natomiast jak komuś ona nie pasowała nie mógł liczyć na zwrot pieniędzy ponieważ lotów Sun & Fun nie odwołało i taki komunikat usłyszałem od pani z Travelplanet "Jeśli się panu nie podoba może pan lecieć do Tunezji bo organizator nie odwołał lotów"! KARYGODNE. Nie dość że poleciałem w miejsce gdzie nie chciałem tylko byłem zmuszony to zaoferowano mi za opcę All inclusive tylko 3 posiłki i dodatkowo 300 zł musiałem dopłacić! MASAKRA! Sun & Fun w ogóle nie dba o klienta. Każdemu odradzam to biuro podróży!

8.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 8
Zgodność oferty z opisem 10
Ocena rezydentów 6
Ocena Organizatora 10

Opinia: Byliśmy z sun&fun w Egipcie i teraz w Tunezji. Żadnych problemów. Szczególne podziękowania dla animatorki Dominiki w Tunezji.

9.0 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 10
Zgodność oferty z opisem 10
Ocena rezydentów 6
Ocena Organizatora 10

Opinia: Podrozowalismi z sun&fun po raz drugi i żadnych zażaleń do tego biura nie mamy. Wyloty i przyloty o czasie. Odpowiednia opieka rezydentow

9.0 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 10
Zgodność oferty z opisem 8
Ocena rezydentów 8
Ocena Organizatora 10

Opinia: W dniach 21,06,2015- 05,07,2015 przebywaliśmy w pięć osób w Hotelu Maravel na Krecie. Hotel w porządku, wyżywienie w all dobre, na alkohol też nie można narzekać. Jednak najlepszą rzeczą jaka nas spotkała były animacje w hotelu. Tak fantastycznych, szalonych (MAGDA) i zaangażowanych w swoją pracę animatorek nie spotkałam jeszcze w żadnym hotelu!!!!Potrafiły rozkręcić i młodzież i starszych!!!! Wielkie brawa dla sun&fun za takich pracowników!!!! Gorące buziaki dla SZALONEJ MAGDY IZY I PAULINKI!!!!
MIRKA, PIOTREK, MAJA, MAREK I ULA!!!!
Do zobaczenia za rok!!!!

4.0 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 4
Zgodność oferty z opisem 6
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 2

Opinia: Unikajcie wyjazdow z biurem sun fun. Nie wywiazuje sie z podpisanych umow.

4.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 6
Zgodność oferty z opisem 6
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 2

Opinia: SUN&FUN STRZEŻCIE SIĘ PRZED TYM BIUREM PODRÓŻY!!!

Dolecieliśmy z dziećmi do Bułgarii i okazało się że nie ma dla nas rezerwacji (jest ale od jutra). Wysłali nas do innego hotelu na jedną noc. Nic takiego? Za co płacisz?! Zaczynasz urlop w nerwach...wchodzisz do hotelu i dostajesz "w pysk" - nie ma Państwa na liście gości hotelowych! Ktoś zapomniał przelewik puścić? Jaka kolwiek informacja przed wylotem? Pani na infolinii poinformowała mnie że w regulaminie jest wzmianka o możliwości zmiany hotelu bez wcześniejszego poinformowania.

LATAŁEM Z RÓŻNYMI BIURAMI PODRÓŻY ALE SUN&FUN ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!

Dodam że za wakacje 11 osobowe zapłaciliśmy prawie 60000 tysięcy. Napisze na każdym możliwym forum to samo co tutaj.

3.5 opinia z dnia
 
Stosunek jakości do ceny 4
Zgodność oferty z opisem 2
Ocena rezydentów 4
Ocena Organizatora 4

Opinia: oferta tego biura mija się z rzeczywistością zobaczycie jak kupicie a na każde odstępstwo od umowy musicie mieć potwierdzenie od rezydenta na piśmie !!!! róbcie zdjęcia i pisemne potwierdzenia od rezydentów . to biuro to banda cwaniaków . nie polecam i odradzam !!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 171  

100% bezpieczeństwa

Bezpieczeństwo Twojej płatności elektronicznej gwarantuje firma eCard.

Nr 1 w Internecie

Największa sprzedaż wycieczek przez Internet od 1999 r.

Jesteśmy członkiem Polskiej Izby Turystyki i akredytowanym agentem IATA.

zamknij Podziel się z nami...
Wyślij
Formularz został wysłany.

Dziękujemy za przesłanie uwag.