Dżibuti

waluta:frank (DJF)
Sprawdź oferty

Paszporty

Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy.

Wizy

Obywatele polscy udający się do Dżibuti muszą mieć wizę turystyczną wystawioną na okres 30 dni. Brak przedstawicielstwa tego kraju w Warszawie. Istnieje możliwość otrzymania wizy w Ambasadzie Dżibuti w Paryżu. Obywatele polscy planujący podróż do Dżibuti z Etiopii mogą ubiegać się również o wizę do Dżibuti w Etiopii. W tym celu konieczne jest przedstawienie w Ambasadzie Dżibuti w Addis Abebie listu z miejscowej Ambasady RP (wystawiany od ręki pod warunkiem wcześniejszego umówienia się).

Wybierz inny kraj

100% bezpieczeństwa

Korzystamy z najlepszych zabezpieczeń płatności.

Nr 1 w Internecie

Największa sprzedaż wycieczek przez Internet od 1999 r.

Jesteśmy członkiem Polskiej Izby Turystyki i akredytowanym agentem IATA.

zamknij Podziel się z nami...
Wyślij
Formularz został wysłany.

Dziękujemy za przesłanie uwag.